Atacuri de panică? Anxietate?

Trăiește fără frică cu ajutorul Trainingului Autogen – Schultz Ce este „Trainingul Autogen – Schultz”? O metodă de relaxare prin exerciții sistematice de concentrare  asupra unor formule sugestive. Această metodă de relaxare psihoterapeutică, științifică, verificată atât experimental cât și științific, este benefică în afecțiunile somatoforme, anxietății, fobiilor, stresului, afecțiuni psihice precum: nevrozele, problemele sexualității, tulburările alimentare, depresia copiilor, alcoolism ș.a.
Antrenamentul Autogen Schultz. Relaxare. Reducerea stresului. Mindfullness.
Cui se adresează? •    Persoanelor care suferă din cauza anxietății și atacurilor de panică (aflate sub tratament medicamentos sau nu). •    Persoanelor care suferă din cauza stresului. •    Persoanelor care doresc să învețe să se relaxeze. Grupul este coordonat de psihoterapeut Cristina Enescu – membru în  Colegiul Psihologilor din România și în Asociaţia Psihologilor din România (APR), cu o bogată experiență în terapia tulburarilor de anxietate, depresie, traumă ș.a. Grup: Locurile sunt limitate, grupul este format din maxim 6 persoane. Durata: Fiecăre ședință durează 2 ore, în total 18 ședințe.  Frecvența: 1 întâlnire la 2 săptămâni. Investiție: 25 lei/ședința Detalii: Psihoterapeut Cristina Enescu, Telefon: +40724202472 , Mail: cristina.enescu@gmail.com www.cristinaenescu.com Locația: Centrul IPSI  Intr. Victor Eftimiu nr. 5-7

2 Comments

Add Yours →

Mă numesc Sandu Mihaela și sufăr și eu de depresie severa majora recurenta.am cinci ani de cînd iau tratament,dar nu se vede nici o vindecare.am și eu o întrebare ,mai sunt șanse de vindecare .sau daca nu mă pot pensiona cu aceasta boala,nu am lucrat deloc nicăieri .

Buna ziua, psihoterapia impreuna cu un tratament prescris de medicul psihiatru ajuta in cazul depresie. In functie de gravitate, de tratament etc depresia poate fi redusa, vindecata sau pot fi gasite modalitati pentru a va imbunatati calitatea vietii.

Lasă un răspuns